Producten

Yon-Ka

Yon-Ka, een Frans familiebedrijf dat werd opgericht in de jaren vijftig, is pionier op het gebied van fyto- en aromatherapie. Alle producten worden met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd in Parijs. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden zorgvuldig getest door onafhankelijke en goedgekeurde laboratoria. De producten worden in meer dan 50 landen verspreid door ervaren schoonheidsspecialistes.

Yon-Ka brengt uw huid het kostbaarste van de natuur: planten- en fruitextracten, algen, wieren, granen, ... De kern van de Yon-Ka producten wordt gevormd door de 'Quintessence' (5 etherische oliën: lavendel, cipres, rozemarijn, tijm en geranium) die relaxerend en verzorgend werkt.

Yon-Ka geeft u een zichtbaar en langdurig resultaat. De verzorgingen en producten worden op uw behoeften afgestemd. De wereld van de Yon-Ka verzorgingen betreden, is een unieke ervaring: een reis naar een geuruniversum waar ieder aroma een bron van harmonie vormt en waar uw huid de verzorging krijgt die het nodig heeft en verdient!

Yon-Ka biedt verschillende productlijnen aan. Bij Relatso worden de gezichts- en lichaamsproducten verdeeld. Wenst u meer info over de Yon-Ka verzorgingen en producten dan kan u steeds bij Relatso terecht of op de Nederlandstalige Yon-Ka website: www.yonka.be/nl

 

 

Depilève

Depilève is DE nummer 1 in professionele waxsystemen en wordt verdeeld over 87 landen wereldwijd. Depilève heeft ruim 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de toonaangevende ontharingsmerken wereldwijd. De ervaring van de ontwikkelaars en trainers wordt gedeeld met de schoonheidsspecialistes door middel van opleidingen. Dankzij deze gedeelde kennis en ervaring wet Depilève zich perfect te onderscheiden van andere merken. Een Depilève schoonheidsspecialiste beschikt over de juiste techniek om een zo pijnloos mogelijke ontharing uit te voeren en dit met producten van topkwaliteit.

De verscheidenheid aan harsen binnen Depilève maakt het mogelijk om elk huidtype op een juiste manier te benaderen. Ook het uitgebreid gamma aan "Pre en Post Epil-producten" zorgt voor juiste voorbereiding en nazorg van de huid, met een gladde huid als resultaat.

Met Depilève bent u zeker van een uitstekende ontharingsservice!

 

 

CND - Vinylux

Zoek je een topkwaliteit nagellak die tot wel 7 dagen blijft zitten een fantastische finish geeft? Je hebt hem gevonden! Deze fantastische nagellak hardt uit onder natuurlijk licht, je hebt dus geen UV-lamp of led-lamp nodig! Het is een compleet nieuwe kijk op nagellak.

Je gebruikt geen basecoat en de kleurlak geeft niet af op je nagels, het verkleurt je nagels dus niet. De lak droogt in 8,5 minuut en is daarna compleet uitgehard, je kan na die paar minuten gewoon alles doen, vergelijkbaar met wanneer je je gelnagellak onder een lamp droogt en dat het dan meteen hard is. Dat is met Vinylux ook het geval na 8,5 minuut drogen. Met gewone nagellak is dat niet zo, dan heb je wel wat langer nodig voor je echt weer bezig kan met je handen en nagels. Na het aanbrengen van een kleur, breng je de topcoat aan. De topcoat wordt harder en sterker naarmate je hem draagt; deze hardt namelijk uit wanneer het wordt blootgesteld aan natuurlijk UV-licht.

Normale nagellakken worden broos en zwak naarmate ze langer op je nagels zitten, CND Vinylux droogt natuurlijk op met een prachtige finish en wordt juist sterker des te langer het op je nagels zit. Hierdoor krijg je geen beschadigingen en kun je heerlijk lang van je schitterende nagels genieten! Test het zelf en ervaar de topkwaliteit!

CND Vinylux is 5-Free (dus vrij van formaldehyde, DBP, toluene, formaldehyde hars en kamfoer).

Bij Relatso is er een ruim aanbod aan Vinylux-kleuren.

 

 

Gelish

Voor het aanbrengen van gelnagellak worden van begin tot einde uitsluitend de producten van Gelish (firma Harmony) gebruikt.

Gelish overtreft alle prestaties van andere soak-off gels. De basislaag garandeert dat de nagels niet liften of pellen, terwijl de toplaag zorgt voor een blijvende hoogglans. Gelish wordt laag per laag uitgehard onder een Gelish led-lamp.

Ook voor het afweken worden uitsluitend Gelish-producten gebruikt voor een optimaal resultaat.