Gezichtsverzorgingen

Gezichtsverzorgingen

 

De gezichtsverzorgingen gebeuren met de producten van het gerenomeerde en resultaatgericht merk Yon-Ka. Yon-Ka bundelt in al haar producten de essentie van de natuur, gericht op zichtbaar resultaat. Laat u overtuigen door deze unieke ervaring en ontdek het geurenuniversum van "Yon-Ka" waar ieder aroma een bron van harmonie vormt.

Tijdens elke gezichtsverzorging wordt een huidanalyse gedaan en wordt de verzorging aangepast naargelang uw wens, huidtype en huidprobleem.

 

Le Grand Classique (€ 75,00)

Diepreinigende, verzorgende en ontspannende gezichtsverzorging

‘Le Grand Classique’ is één van de meest uitgebreide en complete verzorgingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. In de zuurstofverstrekkende atmosfeer van de 5 Quintessence etherische oliën wordt de huid stap voor stap gezuiverd en opgehelderd. Naast de typische Yon-Ka geuren zorgt de uitgebreide gezichtsmassage voor een subliem gevoel van ontspanning. 'Le Grand Classique' gezichtsverzorging wordt aangepast aan uw leeftijd en huidtype. Resultaat: een zuivere huid, een stralende teint en een weldadig gevoel van ontspanning.

 

 

Vital Défense (€ 69,00)

Anti-oxidatieve en preventieve verzorging tegen algemene huidveroudering

Ideale gezichtsverzorging voor personen tussen de 25 en 35 jaar die blootgesteld worden aan allerhande invloeden van buitenaf (vervuiling, medicatie, stress, alcohol, tabak). Tijdens deze verzorging wordt de huid intens gereinigd door het aanbrengen van twee kleimaskers. De 'Vital Défense' verzorging werkt ook preventief op huidveroudering. Resultaat: de huid kan terug ademen en krijgt zijn vitaliteit terug.

 

 

Hydralessence (€ 75,00)

Diep hydraterende verzorging

Voelt uw huid trekkerig aan, gaat ze prikken, wordt ze ruw, vertoont ze fijne rimpeltjes en een fletse teint? Dit zijn tekenen waarmee uw huid laat blijken dat ze nood heeft aan hydratatie. De ultrawerkzame 'Hydralessence' behandeling helpt de balans, de soepelheid en de zachtheid van de huid snel te herstellen. Het geheim van haar doeltreffendheid? De sterk verzachtende werking van algen- en fruitextracten, de hydraterende kracht van 2 maskers waarvan er één ingemasseerd wordt onder een fijne aromatische nevel en tot slot een herstellend duo dat aangebracht wordt volgens de "Yon-Ka" technieken om de hydratatie te reactiveren.

Resultaat: de huid is vernieuwd, verzacht en gehydrateerd. Kies voor de 'Hydralessence' verzorging van zodra de eerste tekenen van ongemak en uitdroging optreden. Deze behandeling is ook ideaal vóór het aanbrengen van zelfbruiner, of voor het zonnen.

 

 

Alpha Vital (€ 83,00)

Huidcelvernieuwende en gladmakende anti-aging gezichtsverzorging

Dankzij de gecontroleerde toepassing van celvernieuwende en intens hydraterende fruitzuren wordt tijdens deze verzorging de celvernieuwing gestimuleerd, de teint opgehelderd en vervagen lijntjes en rimpels. Door het gebruik van fruitzuren is de 'AlphaVital' verzorging ook ideaal voor mensen met littekens in het gelaat (b.v. door vroegere acné). Resultaat: een gladde, frisse en heldere huid.

 

 

Stimulastine (€ 83,00)

Gladmakende en herstructurerende anti-rimpel verzorging

De 'Stimulastine' verzorging geeft de vermoeide huid haar energie terug dankzij de etherische oliën en anti-radicale vitamines. Deze anti-rimpel verzorging met diepwerkend anti-agingvliesmasker geeft visueel resultaat al na één enkele verzorging. Deze verzorging is ideaal voor personen met oppervlakkige of diepe rimpelvorming.

 

 

Optimizer (€ 83,00)

Liftende en verstevigende anti-aging verzorging

De 'Optimizer' verzorging is een liftende, herstructurerende en verstevigende anti-aging behandeling die het natuurlijk herstelvermogen van de huid stimuleert. De huidstructuur wordt verstevigd door het gebruik van verzorgingsproducten die rijk zijn aan lupine- en hibiscuspeptiden, zeecollageen en hyaluronzuur. Het co-enzym Q10 bestrijdt de vrije radicalen. Resultaat: een zichtbaar jongere huid met verstevigde gezichtscontouren

 

 

Excellence Code (€ 95,00)

Complete anti-aging verzorging met ultiem welzijnsgevoel

Deze all-in anti-aging behandeling neemt de verschillende tekenen van huidveroudering aan: rimpelvorming, pigmentatie, huidverslapping, dehydratie, droge en vale huid. Naast het gebruik van specifieke en uitmuntende anti-aging producten, blinkt de 'Excellence Code' ook uit door de anti-agingmassagetechnieken, drukpunten vanuit de chiatsuleer en een relaxerende handmassage. Er wordt tijdens deze verzorging gebruikt gemaakt van een biocellulosemasker dat doordrongen is met het Yon-Ka "Cell Energy Complex" dat aanvoelt als een tweede huid. Deze gezichtsverzorging is specifiek ontworpen voor personen die de verschillende tekenen van huidveroudering willen aanpakken. DE ideale verzorging voor personen in de menopauze.

 

 

NIEUW! Essential White (€ 85,00)

Specifieke gezichtsverzorging voor behandeling van pigmentatievlekken

De 'Essential White' verzorging werkt specifiek op het voorkomen en verminderen van pigmentatievlekken. Deze gezichtsverzorging vermindert de intensiteit van de pigmentatie en heeft een opklarend effect.

 

 

Soin Teenager (€ 62,00)

Zuiverende, reinigende en herstellende gezichtsverzorging; ideaal voor tieners

Bij de 'Soin Teenager' gezichtsverzorging ligt de focus op reiniging en zuivering. Een ideale verzorging voor een acnéhuid of onzuivere huid. Centraal staat de dieptereiniging van de poriën en het verwijderen van mee-eters om de balans van de, meestal jonge, huid te herstellen. Resultaat: een gezuiverde en ontstresste huid, een fris gevoel en een herstelde huidbalans.

 

 

Soin Rougeurs (€ 62,00)

Gepersonaliseerde gezichtsverzorging om roodheden te verminderen

Kalmerende verzorging die specifiek werkt op het verzachten van roodheid en gevoeligheid van de huid.

 

 

Plaisir d'Arômes (€ 69,00)

Aromatische wellnessverzorging

Deze heerlijke aromatische gelaatsbehandeling biedt u een uniek moment van ontspanning en onthaasting. In deze verzorging gaat het om harmonie: de verkwikkende geuren van de etherische oliën van rozemarijn, lavendel en tijm, de hydraterende en zuurstofverstrekkende kracht van citrusvruchten en de relaxerende en balancerende massage. Resultaat: een stralende en ontspannen huid