Handverzorging

Handverzorging

 

Manicure (€ 20,00)

Verzorging van handen en nagels. De nagels worden geknipt en gevijld, de nagelriemen worden geweekt in een badje en naar achteren geduwd, … Na de behandeling worden de nagels gevoed met een olie en de handen met een hydraterende crème.

+ Lakken (+ € 5,00)

De vingernagels worden gelakt met een nagellak die langer houdbaar is dan een traditionele nagellak.

 

 

Spa Manciure (€ 32,00)

Klassieke manicure met peeling, handmasker, paraffine bad en handmassage. Pure verwennerij voor droge en ruwe handen maar ook voor iedereen die graag verzorgde handen en nagels heeft.

Wat houdt de Spa Manciure met het parafinne bad precies in?

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Hoe werkt een paraffine handpakking?

Na de klassieke manicure krijgen uw handen een peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de daaropvolgende producten beter in de huid te doen indringen. Hierna wordt een handmasker aangebracht en de handen worden één voor één in een warm paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plasticen handschoenen. Daaroverheen gaat een badstofhandschoen om de warmte te behouden. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan en trekt het handmasker diep in de huid. Na een aantal minuten wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan. Er volgt een ontspannende handmassage voor een optimaal resultaat.

Nazorg: om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème en/of nagelriemolie. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen.