Lichaamsverzorgingen

Lichaamsverzorgingen

 

De lichaamsverzorgingen gebeuren met de producten van het gerenomeerde en resultaatgericht merk Yon-Ka die gebaseerd is op natuurlijke producten en essentiële oliën. Ook voor de lichaamsverzorgingen is Yon-Ka een superproduct. Het geeft de huid de verzorging die het nodig heeft en zorgt voor een ultieme welnesservaring door de Yon-Ka geursensatie.

 

Aroma Luxe Massage (60' - € 65,00)

Relaxerende massage die u een compleet welzijnsgevoel geeft. Tijdens deze verzorging wordt u gemasseerd in een rustgevende atmosfeer van aromatische geuren van lavendel, marjolein, basilicum en ijzerhard. Door de ontspannende massagetechnieken en het gebruik van kostbare olie wordt u overspoeld door een intens gevoel van lichtheid, herbronning en gelukzaligheid.

 

 

Gommage Marin (45' - € 45,00)

Verkwikkende lichaamsscrub

De 'Gommage Marin' is een energetische en intensieve scrubbehandeling waardoor de huid weer zijdezacht aanvoelt. De exfoliatie wordt uitgevoerd met korreltjes van Guérande zout verrijkt met etherische oliën van ijzerhard, rozemarijn en pomerans. Deze 'Gommage Marin' lichaamsverzorging verzacht uw huid en is ook ten zeerste aan te raden voor het zonnen, voor een zonnebankkuur of tanning.

 

 

Gommage Vegetal (45' - € 45,00)

Milde, hydraterende en ontspannende lichaamsscrub zonder korrel

De 'Gommage Vegetal' is een buitengewoon milde scrubbehandeling. Deze plantaardige scrub zonder schurende korrel bevat johannesbrood- en citrusextracten om dode huidcellen en ruwe plekken te verwijderen en de huid te hydrateren. De 'Gommage Vegetal' lichaamsverzorging zorgt voor een gladde, zachte en gehydrateerde huid en is ook ten zeerste aan te raden voor het zonnen, voor een zonnebankkuur of tanning.

 

 

Soin Velours (60' - € 70,00)

Combinatie van een gommage en een massage

Deze lichaamsverzorging zorgt voor een fluweelzachte en gehydrateerde huid. Er wordt een plantaardige scrub zonder korrel gebruikt om dode huidcellen en ruwe plekken te verwijderen en de huid te hydrateren. Een lichte, ontspannende en herstellende massage met een fijne, vitaminerijke aromatische olie sluit de 'Soin Velours' verzorging af. Uw huid wordt weer heerlijk zacht en garandeert bij het zonnen een egale en diepbruine teint die veel langer blijft. Een ultieme welnesservaring en een boost voor uw huid.

 

 

Hydralessence Corps (70' - € 75,00)

Intens hydraterende lichaamsbehandeling

De 'Hydralessence' lichaamsbehandeling maakt zelfs de meest vochtarme huid weer soepel en zacht. Ze omvat een plantaardige scrub zonder korrel met heerlijke citrusgeuren en een verzachtend en hydraterend lichaamsmasker. Het lichaamsmasker wordt met massagetechnieken aangebracht. U wordt in een isothermisch deken gewikkeld zodat het hydraterend lichaamsmasker diep in de huid kan dringen.

 

 

Phyto Detox (70' - € 75,00)

Ontgiftende, ontspannende en aromatische lichaamsbehandeling

De 'Phyto Detox' verzorging helpt om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen en verbetert uw detox-proces. Deze verzorging bevat verschillende drainerende technieken en zorgt voor een zuiverend en verkwikkend gevoel.

 

 

Phyto-Marine (70' - € 75,00)

Afslankende behandeling met algen

Tijdens de afslankende 'Phyto-Marine' verzorging worden afslankende producten aangebracht met diepwerkende bewegingen. Dankzij de ontgiftende pakking met bruine algen en plantenconcentraten word de doorbloeding van de huid en de stofwisseling gestimuleerd, de afvoerprocessen versneld en de vetkussentjes aangepakt.

 

 

Phyto-Fermeté (60' - € 70,00)

Verstevigende en liftende lichaamsverzorging

De 'Phyto-Fermeté' verzorging geeft de huid een boost en voorkomt en behandelt huidverslapping. Deze verzorging stimuleert de vitaliteit en de stevigheid van de lichaamscontouren. De effectiviteit komt door de doeltreffende Yon-Ka technieken en de werkzame, sterk geconcentreerde producten met verstevigende eigenschappen zoals rozemarijn. De huid voelt na deze lichaamsbehandeling steviger en zachter.

 

 

Jambes Toniques (40' - € 45,00)

Anti-vermoeidheidsbehandeling voor zware en vermoeide benen

De 'Jambes Toniques' verzorging is speciaal ontworpen voor mensen met zware benen, spataders of vochtophoping. Deze behandeling, die rijk is aan klimop en etherische oliën, bevordert de doorbloeding van de huid en geeft uw benen een weldadig fris en licht gevoel.